Sunday, 8 December 2013

Rutin Disember Terbatal..

Assalamualaikum


Good ( morning / evening / night ) readers !!!

Seperti yang korang tawu, bulan Disember ni is a "Rainy Month" sampai banjir2.. musibah.......

Rutin Disember Diba dengan family Diba automatik terbatal gara2 hujan dan cuaca yang kurang baik.. Diba dah buat jadual dah ade hari2 tertentu ade aktiviti... So, jadual Diba pun kena tukar.

Rutin Disember Diba yang terbatal tuu ::

Pagi Isnin dan Khamis - Joging

Tengah Hari - Tengok TV

Tiap2 petang - badminton , gardening , sleep

Malam - Tengok TV , blogging , facebook'ing

Haih... aktiviti yang masih berjalan ::

Tengah Hari - Tengok TV

Tiap2 petang - sleep

Malam - Tengok TV , blogging , facebook'ing

Dan..... secare jelasnye... Bulan Disember bulan yang "tak sihat"..

Dan Diba doakan moga2 orang2 yang ditimpa musibah such as banjir sihat2 dan air cepat surut.. :)


Me




No comments:

Post a Comment

Tinggalkan Comment Anda