Saturday, 14 December 2013

Tarikh Result PMR keluar

Assalamualaikum

The date will come !!! The date will come !!! **sila tutup telinga.. haha**

Macam yang korang tawu laa.. Result PMR akan keluar pada 19 Disember 2013. Hari yang bakal membuatkan Diba terasa........wow! terkejut ! sedih ! happy ! and ect...

Bukan Diba je... tapi semua PMR Candidates..

Hmm... Diba nervous... Diba takut nak tengok result Diba... Diba rase tak sabar nak tengok pon ade jugak... entah... campur aduk perasaannya...

And......... Diba pon terfikir, kalau tak dapat capai result yang Diba nak, ape perasaan Diba, ape Diba nak buat... 

And......... ramai kawan yang yakinkan Diba yang Diba akan dapat result yang Diba nak... Harapnya gituu lerr...

And.......... hehe, banyak beno "and"nya.. haha... Untuk orang2 yang view entry Diba ni.. Doakan Diba and rakan2 dapat keputusan cemerlang.. Aaamiiiin....

After this... Diba akan update entry pasal result PMR Diba okay ? Just wait and see... hahaha... Assalamualaikum...

Me


No comments:

Post a Comment

Tinggalkan Comment Anda