Friday, 5 December 2014

"Deep !"

Assalamualaikum

Today, I would like to talk about.... Cewaaaah !

Hahaha. tadee lahh. sajaa nak share something nii. 

Nak tahu ? Bacaa lahh dulu.

Macam nii....

Ada laaa satuu hari tu kan, Diba berbual dengan kawan Diba sorang ni. Bukan mengumpat ehh. Bukan mengutuk ehh. Sajaa bual kosong.

Tiba tiba. Dia keluarkan ayat ni "Pretty is not something without brain."

Macam pelik jugak diaa cakap macam tu. Tak pernah pernah nak keluarkan ayat kias kias ni. And, kawan Dibaa yang lagi sorang ni tanya laa, apa maksudnya kan. Pastu, dia senyum jee.

Dia cakap lagi "Talking is nothing without doing"

Yang tu kitorang faham la.Sebab dah selalu dengar

Dia cakap lagi "Don't judge the book by it's cover"

Yang tuu dah terang terangan kitorang faham.

Patu, dia kata "relate kan"

And ? kitorang tak faham apa laa.

Pastu, dia kataa "Aku tak ada maksudkan apa apa laa. Sajaa nak test English."

Haih. Memang betul lah kawan Diba sorang ni.

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan Comment Anda